Efter 2 fullspäckade dagar har Stenungsunds Kampsportsakademi gjort det igen! 5 året i rad arrangerar vi tävlingen som bara blir större för varje år. 617 deltagare tävlade mellan 10-18 på lördagen och 10-16.30 på söndagen. Att klämma in detta på 7 mattor under dessa timmar är inget mindre än en bedrift med tanke på att de 155 juniorerna lördag förmiddag fick minst 2 matcher per person genom dubbelt återkval och att vi i vanlig ordning erbjuder även vitbälten öppen viktklass.

I högsta nivån(brun/svartbältes damer och svartbältes herrar var det Ida Hansson och Bruno Mathias som tog varsitt guld. De bilderna ser ni nedan.

Tävlingen blev återigen mycket lyckad och det är så mycket alla underbara funktionärers förtjänst. Sekretariat, runners, Cafépersonal och Coacher har alla bidragit till att göra premiärhelgen Swedish Open till ett oförglömligt minne.

Tack!

Resultat SWOP 2010

Ida Hansson, guld i brun/svartbältes klassen!

Ida Hansson, guld i brun/svartbältes klassen!

 

Bruno Mathias guld i öppna svartbältes!

Bruno Mathias guld i öppna svartbältes!