Klockan 13 på lördagen den 5 augusti samlades ett trettiotal personer för aktiviteter på Nestgårdshallen (Borealis idrottsanläggning). Vi fick en av sommarens finaste dagar och det var stundtals riktigt varmt, det var tillexempel väldigt varmt för barnen när det var uppvärmningsträning innan matcherna så den fick vi dra ned på dramatiskt… 🙂

Under dagen spelade vi brännboll, gick matcher i BJJ och SW, hade vattenkrig och grillade korv. På kvällen samlades de över 18 för gemensam middag på Plankton och några kom vidare till baden till sent på natten. Här kommer lite bilder från dagsaktiviteterna!

Planen där aktiviteterna utspelades, här håller Robin i lekar med Barngruppen.

Alla fighters uppradade för match, nedan följer resultaten:

Mattias vann över Alexander på armbar
Felicia vann över Ellinor på poäng
Fabian vann över Kristoffer på rear naked choke
Susanne van över Nina på armbar
Mikael F vann över Per på shoulderlock
Emelie och Cissi gick lika på poäng (4-4)
Örjan vann över Kristoffer på armbar
Martin H vann över Frank på poäng