Som instruktör får jag nog säga att graderingen är terminens höjdpunkt. Att få samla alla våra juniorer till ett riktigt roligt träningspass och sedan berömma och belöna dem alla med sina nya, välförtjänta, grader efter en termins hård träning – det är riktigt roligt! 🙂

Den här terminen har dessutom varit särdeles framgångsrik. Vi har bland annat fått ett helt gäng med nya gula bälten, så gruppen blir allt mer färgglad. Vi fick dessutom väldigt många nybörjare som tog sin första grad idag, vilket tyder på att gruppen växer stadigt! Sist men inte minst så tåls det att upprepa att vi på Fenix BJJ Tournament för bara några veckor sedan presterade så bra tillsammans att vi tog hem priset för Bästa Juniorklubb! Så sammanfattningsvis kan man bara dra slutsatsen att våra unga krokodiler verkligen är på frammarsch! 😀

Här är listan på alla som tilldelats en ny grad den 29:e maj, 2012.

Nya bälten:
Ella Balazsi Gult
Therese Corneliusson Gult
Asker Granstedt Gult
Simon Lindwall Gult
Josefine Pulkkinen Gult (dubbelgraderad)
Hampus Corneliusson Gult (dubbelgraderad)

Nya streck:
Tim Rasmusson Orange + 1
Erik Lindwall Orange + 1
Felix Karlsson Orange + 1
Viggo Hjerpe Orange + 1
Eliot Lindfeldt Gult + 2
Nadja Magnusson Vit + 4
Felicia Artfors Vit + 4
Emil Hellström Vit + 4
Joel Svenningsson Vit + 4
Anton Johansson Vit + 3 (dubbelgraderad)
Phon Sulta Vit + 3
Liam Björn Vit + 1
Nic Safarzadeh Vit + 1
Oskar Patriksson Vit + 1
Elias Patriksson Vit + 1
Simon Ronquist Vit + 1
Alfred Hansson Vit + 1
Lukas Köster Vit + 1
Kevin Tidström Vit + 1
Moa Linnér Vit + 1
Emilia Sjöholm Vit + 1

Stort grattis till er alla för era fantastiska prestationer! Vi instruktörer vill dessutom passa på att tacka för er uppmärksamhet och för er höga närvaro som gjort träning så mycket roligare för oss alla – det har alltid varit många på passen, det är så det ska vara!

Nu återstår bara klubbmästerskapettorsdag den 31:e maj, kl 17:30, som blir terminsavslutningen. Det blir en festlig kväll med många roliga matcher. Sedan gör vi uppehåll för sol, bad och grillning! 😀

Vi kommer dra igång igen i augusti innan Tjörn Runt, då vi i två veckor tränar inför vår uppvisning på torget för att locka nya medlemmar – missa inte det! 🙂
Nästa termin är det dessutom dags igen för vår tävling – Swedish Open BJJ – då det är tävling för både juniorer och vuxna och vi behöver allas hjälp för att få helgen att rulla på som den alltid har gjort förut. Så boka in er och föräldrarna den 17-18 november redan nu! Så nu vet ni vad vi ska träna inför nästa termin – guldregn i Sundahallen! 😀

Åter igen; stort grattis till er alla för en strålande termin från oss instruktörer!
Kristoffer, Joel, Mikael, Anthony, Jens, Mårten, Martin