För 13:e året i rad, Swedish Open i Stenungsund Arena är årets BJJ-händelse.
Nu är det snart dags igen, under två dagar kommer Stenungsund vara centrum för Nordisk och i viss mån nordeuropeisk BJJ när vi arrangerar den traditionsenliga Swedish Open. Tävlingen har tidigare år attraherat nära 900 deltagare från massvis med olika länder och vi har sett regerande och blivande världsmästare stiga upp på mattan samtidigt som 5-åriga förstagångstävlande.

Nu behöver vi din hjälp
Som medlem eller förälder till barnmedlem förväntar vi oss att du engagerar dig i klubben, under Swedish Open behöver vi ungefär 80 funktionärer i olika roller, det innebär att i stort sett alla behöver dyka upp. Vi vill att du bokar upp hela helgen 17-18 November för uppgifter såsom att sitta i sekretariat, hämta tävlanden eller arbeta i cafét. Vi har lång erfarenhet av att lära upp funktionärer och vi kan garantera att det är både lätta och roliga uppgifter samtidigt som helgen går i ett högt tempo och stundtals riktig feststämning i lokalen. Det är också ett utmärkt tillfälle att få se sporten på högsta nivå från bästa åskådarplats.

Swedish Open BJJ 2018
Tävlingen genomförs 17–18 november på Stenungsund Arena. Tävlingen pågår mellan 09 och 17 på lördagen och mellan 09 och 16 på söndagen. Arenan riggas fredag kväll från 19.00 (föräldrar till barnmedlemmar är ursäktade fredag kväll.) Sista tisdagen (13 nov) klockan 18 kommer vi ha funktionärsutbildning.

Anmälningsformulär på klubben
I närvarodokumentet kommer vi skapa en anmälningsflik för Swedish Open. Vi kan inte nog understryka hur viktigt det är att alla ställer upp. Vi ber er ödmjukast att ändra planer som går att ändra till förmån för detta arrangemang. Klubben har inga andra förväntningar på frivilligt arbete under året. Denna tävlingen är vår stora grej, vi ser fram emot att göra det ihop.

Sponsorer välkomna
Vill ditt företag hjälpa till? Vi kan erbjuda exponering på vår hemsida och du kanske har produkter som du vill sälja så kontakta martinjanson123@gmail.com så skall vi nog kunna lösa något!