Hej alla barn och föräldrar, här kommer lite viktig information för resten av terminen.

Medlemsavgift
Nybörjare har rätt till en provträning gratis. Därefter skall terminsavgift på 400 kronor betalas och barnet är välkommen att träna hela terminen. Betala in på PlusGiro 889127-7 och glöm inte skriva vem betalningen gäller (inte vem den kommer ifrån).

Dräkt (Gi, Kimono)
Observera att barnet också behöver dräkt för att kunna träna BJJ. Dräkten är helt nödvändig då den används för att applicera tekniker och är tålig nog för den fysiska påfrestningen att rycka och dra i. Dräkten är också en viktig del för att skapa gemenskap och tillhörighet i gruppen. Dräkter köper ni lättast direkt från klubben. Om ni väljer att införskaffa på egen hand eller lånar av bekant är det viktigt att ni frågar en instruktör så ni får rätt dräkt. Dels för att säkerställa att ni får en dräkt av rätt kvalitet (t ex så är en tunn karatedräkt inte lämplig), och för att dräkten skall vara godkänd för att tävla i. OBS! Vi godkänner inte träning utan dräkt från det att eleven har medverkat fyra lektioner.

Från och med den 12:e februari kommer vi att köra dräktspecifik träning för att öka nivån på våra elever, tills dess måste alltså en dräkt vara införskaffad för att kunna delta på passen!

Dräkten ska vara hel och ren inför varje träningspass. Hinner man inte tvätta dräkten mellan passen behöver man alltså ha två dräkter. Detta är viktigt för att inte sprida sjukdomar runtom på klubben.

Dräkter kostar runt 600kr/st och bältet kostar runt 100kr. Här finner ni dräkterna som vi säljer via klubben:
http://www.tatamibjj.se/category.php?id_category=9
För frågor och beställning kontakta Ingrid Ekenberg Janson073-722 58 63. Tandskydd är också viktigt, dessa kostar 40kr/st och kan köpas på klubben.

Frågor?
Vill ni kontaka någon av instruktörerna använder ni vårt kontaktformulär som finnes här:
http://www.kampsportsakademin.com/om-klubben/kontakta-oss/
Välj BJJ Kids under Avdelning att kontakta.