I helgen arrangerade Dynamix BJJ-kurs i Stenungsund och samtliga nu aktiva BJJ-instruktörer och två blivande instruktörer var där! Nya Dynamixklubben Shindo i Göteborg samt Nacka dojo var representerade.

Kursen som leddes av Nacka Dojos Ricard Carneborn och Kampsportsakademins Martin Janson gick över 2 dagar och täcker för utan BJJ-träning även pedagogik, första hjälpen, coaching och tävlingsregler. Temat för teknikerna var denna gången kast och toppkontroll.

Ricard Carneborn (Nacka), Kristoffer Helander, Mårten Söderström, Mikael Forssén, Joel Claesson, Andreas Lipschutz, Yutthana Siwilai, Richard Johansson och Anthony Labbé från Stenungsund har sällskap av Adam Billger, John Gustavsson och Sofia Billger från Shindo och Maxine Thylin från Nacka Dojo.

Ett härligt gäng med kompetenta instruktörer 🙂

Julia Lundberg (Stenungsund) gick kursen lördag men var sjuk söndag, Örjan Karlsson (Stenungsund) var med fram till söndag lunch pga arbete.