Det var en mulen eftermiddag den 28:e mars som 8 personer gav sig av från bensinstationen i Stenungsund. De var än så länge glada och ovetandes om vad som skulle hända dem på vägen till Örebro…
I första bilen pratades det så att hastigheten gick mest ner och i andra bilen pratas det om skräckfilmer och konstiga varelser. Men plötsligt säger Axel att det behövs en paus för att kissa, inte ont anande svänger vi av vid ett värdshus som ser en aning skumt ut. Vi stannar bilarna, kliver ur bilen och rätt in i en skräckfilmsinspelning!! Skotthål i rutorna, blod på toaletterna och mörkt och sunkigt är det. Men den vänliga inspelningsledaren lät oss använda toaletterna och åka därifrån med livet i behåll.

Vilket fnitter det blev efter det! Resten av resan gick bra och vi kom till Örebro och lokalen efter lite letande efter Crille som kom och öppnade för oss. Vill här passa på att tacka Örebros Kampsportsförening för deras gästfrihet och ännu en gång en mycket väl arrangerad tävling!!

Stockholms-trakten hade påsklov och därmed var det få tävlanden och viktklasser som var en aning större än vanligt.. Trots att jag är partisk så tycker jag att alla S.K.A barnen var grymma. Vilket enormt hopp framåt alla har gjort. Alex en silvermedalj och Mattias fick delad bronsmedalj. Wille, Julia, Anton, Isac och Axel gjorde enorma prestationer. Julia som får kämpa mot äldre tjejer, Axel som gick match med skadad arm, Anton och Isac med förlängningar och Wille mot äldre killar.
Eftersom Mikael var med kunde han passa på att kolla in vad barnen behöver träna på och han kommer att ta upp det på träningar framöver. Här vill jag passa på att tacka igen (jag hade varit som gjord för att hålla grammistal!!) Mikael – dina 2 bröder som med tvång har fått göra lumpen, din lustiga farbror, mor och far samt hela SKA ska vara så j-la glada för att du finns och följer med oss frivilligt upp till Örebro! Grym förebild för barnen även om de inte lyssnar på dig när du försöker vara allvarlig med dem ibland :o)

På hemresan stannade vi enbart på en bensinmack som var bemannad.
Tack till alla resedeltagare – Ser fram emot våran nästa resa redan!

/Jaana

Bilder kommer inom ett par dagar.
/Patricia

William Jöfors går på mattan!

William Jöfors går på mattan!

Alex Andersson i full gång

Alex Andersson i full gång

Anton går i kastduell

Anton går i kastduell

Julia i tuff duell

Julia i tuff duell

Mattias med bronsmedalj!

Mattias med bronsmedalj!

Axel i go sidemount

Axel i go sidemount

Alex med silvermedalj!

Alex med silvermedalj!

Isac jobbar i guard

Isac jobbar i guard