Idag graderades Martin ”Greven” von Hedenbergh på Gladius MMA till blått bälte. Flera av er känner Martin eftersom han periodade hos oss i våras samt att han medverkade under klubbdagen i somras. Martin har tränat på bra och tävlat bra framgångsrikt i submission wrestling, BJJ och Shootfighting den senaste tiden. Senast vann Martin en match i Lord of the Rings i Gävle under Shootoregler, han vann matchen på heelhook efter ett flertal nedtagningar. Denna match gick dock hårt åt Grevens näsa vilket tyvärr resulterade i att han får vila näsan från träning ett tag.

August Wallén, huvudtränare för Shooters MMA och brunbälte under Roy Harris delade ut graden till en mycket nöjd Martin. Grattis Martin, det var verkligen välförtjänt. Ser fram emot att se dig vinna i blåbälteklasser redan till våren!

Nöjd Martin

Nöjd Martin

Martin, fd Greven - numera "Royal Blue belt" och August

Martin, fd Greven - numera "Royal Blue belt" och August

Denna bild får symbolisera den piskning som faktiskt föregick gradering.

Denna bild får symbolisera den piskning som faktiskt föregick gradering.

Nöjd Martin, igen!

Nöjd Martin, igen!

Grattis från Stenungsunds Kampsportsakademi!!!