Viktig information inför terminsstart

Nästa vecka drar terminen igång enligt schema. Vi är många som ser fram emot att dra igång träningen någorlunda normalt efter vårt långa uppehåll. I år som kommer en hel del saker vara nytt vilket kräver lite mer av dig som medlem eller dig som förälder. Jag listar informationen här och hoppas att vi kan se massiv uppslutning bakom våra åtgärder.

Från och med måndag följer vi schemat på hemsidan, se här:
http://kampsportsakademin.com/schema/

Läs noggrant nedanstående regler

Fler pass i stora salen innebär att vi lägger ut matta tillsammans

För att ge oss själva mer utrymme kommer vi lägga ut matta i stora salen. Mattutläggningen tar lite tid om inte alla hjälper till. Därför är det extra viktigt att man dyker upp 15 minuter innan start och ger järnet med att få ut mattan så snabbt som möjligt.

Alltid avtorkning av matta efter träning

Efter passet är klart vill vi också se stor uppslutning med att torka av mattan inför nästa pass, detta gäller oavsett lokal vi tränar i. Det är alltså den grupp som just är klar som torkar av efter sig. Om det är minibjj ser vi gärna att ni som föräldrar förbereder mot slutet av passet och hjälper till att komma igång direkt

Minimera onödig kroppskontakt

I våra idrotter har vi gott om kontakt för att överhuvudtaget kunna utöva sporten, men vi vill undvika onödig kroppskontakt. På träningarna kommer vi dela in oss i mindre grupper där vi bara skall ha kontakt med varandra inom den lilla gruppen, därför vill vi påpeka att man inte skall ta i hand, krama om eller ha någon annan kontakt med personer ifrån resten av gruppen.(låna inte utrustning, vattenflaskor etc från någon annan) Detta kräver att vi etablerar en ny vana och här behöver vi allas hjälp.

Tvätta händerna vid ankomst

Vi vill att du tvättar/spritar händerna när du kommer eftersom vi vill minska risken att du har tagit i något som gör att du bär med dig smitta på händerna. Gör detta innan varje träning så fort du kommer till klubben

Stanna hemma om du eller närstående är sjuk

Vi har väldigt nära kroppskontakt i vår verksamhet, om någon bär på smitta kan vi förvänta oss att träningskamrater blir utsatta. Därför är det självklart att man inte dyker upp med symptom, men vi vill inte heller att du kommer om du har någon i hemmet som är sjuk med förkylningssymtom. Vi vill minska risken för ”asymptomatisk smitta” och därför skall du betrakta dig själv som sjuk om någon du bor med är sjuk.

Inga åskådare eller familjemedlemmar på passen

För att undvika onödiga möten i lokalen vill vi inte ha andra än tränande på passen. På söndagarnas MiniBJJ-pass gör vi ett undantag och låter en målsman vara med om det är nödvändigt för att skapa trygghet, dock har vi inte möjlighet att låta syskon springa runt i lokalen.

Ingen prova-på verksamhet

Under hösten kommer vi inte välkomna prova-på medlemmar. Vi vill inte ha spring av människor som är dåligt insatta i våra rutiner, vi vill inte heller ha onödig omsättning av människor i lokalen. För att få träna skall du ha blivit beviljad en plats i våra grupper och betalt din terminsavgift. Vill du börja träna måste du börja med en medlemsansökan och därefter maila martinjanson123 (at) gmail (punkt) com

Alla åtgärder ovan är tillför att öka tryggheten i vår verksamhet, från styrelsen och tränarstabens sida vill vi meddela att detta är en absolut förutsättning för att vi skall bedriva vår träning. Personer som inte följer våra uppsatta riktlinjer kommer inte kunna träna kvar under denna period. Reglerna är av omtanke för alla som kommer hit.

Medlemsanmälan och avgift betald 

För att kunna delta i träningen nästa vecka krävs att du är registrerad i medlemsanmälan samt att din avgift är betald.

Vuxen BJJ är delad i två grupper

För dig som blivit tilldelad exempelvis måndag, onsdag och söndag kan det gå att träna på en tisdag eller torsdag i mån av plats. Du är välkommen att dyka upp ”på vinst och förlust” är passet fullt så får du tyvärr vända hem igen men efter ett tag kommer vi kunna veta lite mer hur välbesökta passen är.

Sammanfattningsvis finns allt ni behöver veta på dessa länkar:
http://kampsportsakademin.com/medlemsanmalan/
http://kampsportsakademin.com/traning/avgifter/
http://kampsportsakademin.com/covid-19/