En av säkerhetsåtgärderna som vi vidtar i föreningen är att begränsa medlemsintaget. Det kommer finnas max antal betalande medlemmar i varje grupp. De som inte får en plats kommer ha möjlighet att sätta sig på kö ifall vi har möjlighet att släppa fler platser längre fram.

Imorgon (onsdag den 19:e Augusti) 09.00 kommer länkarna till våra anmälningsformulär släppas på vår hemsida.

Vi uppmanar alla som vill träna i höst att hålla sig framme och anmäla så snart det är möjligt. Först till kvarn kommer tillämpas med förtur kommer att ges till instruktörer och tidigare medlemmar. (nya medlemmar är alltså välkomna i mån av plats)

De som får en plats kommer att få ett mail med instruktioner om att betala in medlemsavgiften.

Läs mer om föreningens åtgärder gällande Covid-19
http://kampsportsakademin.com/covid-19/