Hej på er!

Riksidrottsförbundet har efter dialog med Folkhälsomyndigheten kommit med nya riktlinjer som gäller bland annat vår verksamhet. Styrelsen har sammanträtt och tagit beslut om i vilken form som träningen får bedrivas på klubben tills vidare. Våra interna riktlinjer är baserade på en riskanalys vi har gjort för vår verksamhet.

För barn och ungdomsverksamheten planerar vi start vecka 34 i samband med höstterminen. (håll er uppdaterade via vår hemsida för vilka riktlinjer som kommer gälla då)

BJJ vuxen kommer träna (sparringpass) måndag och onsdag 17-18 med start på måndag. Thaiboxningen kör 18.30-19.30. (dörren kommer vara stängd under träning)

Riktlinjer för träning från och med 14 Juni

– Max 12 personer i dojon.
– Dela in mattan i fyra lika stora delar
– Dela upp er i grupper om tre och träna bara med varandra under passet
– Begränsa passlängden till 60 min
– Inget häng på klubben efteråt
– Pass för BJJ och Thai hålls separerade från varandra och förläggs inte intill varandra schemamässigt
– Klubben är inte öppen för nya medlemmar under den här perioden (ev gästinstruktörer godkänns av Erik B eller Martin J)
– Inga åskådare eller familjemedlemmar kan närvara
– Handtvätt vid ankomst
– Under denna perioden får låneutrustning inte användas
– Dammsug och våttorka efter varje pass samt torka av handfat/toalett och kök
– Självklart ej träna vid symptom. Men inte heller om familjemedlem uppvisar symtom på förkylning/luftvägsbesvär/hosta osv
– Vid fler än 12 personer kan man kolla om gympahallen är ledig och tillämpa samma princip där. Om den är upptagen eller blir full (12 pers) så får de som kom sist inte vara med på träningen
– Det går bra att annonsera extraträningar på facebookgruppen om ovanstående riktlinjer följs mycket strikt.