Efter en bra dag i Svedala är det bara att lyfta på hatten för våra fyra tävlande som idag har gjort kanoninsatser på mattan. Alex, Anton, Mattias och Julia kämpade väl i många matcher.

Anton gick flera bra matcher och var snöpligt nära både avslut och poängvinst men ibland har man inte marginalerna på sin sida. Finfina trianglar Anton, din guard är grym!

Alex gick tre matcher och kämpade väl, gjorde kanoninsatser mot duktiga motståndare och tog med sig en stabil poängvinst hem. Härligt att se dig på mattan igen, du är en riktig fighter!

Julia hade en motståndare som också hette Julia fast var en storlek större, det blev bäst av tre och Julia noterade förluster och fick silver med hem. Julia visade på stort hjärta då hon gick flera extramatcher efter klassen var avklarad och imponerade stort på alla som tittade!

Mattias radade säkert upp submissionvinst efter submissionvinst under dagen tills finalen var kommen, tidigt i matchen hamnade han i poängunderläge men hotade med flera submissions matchen igenom som var mycket underhållande men tyvär slutade den som poängförlust efter full tid.

Alla kids på plats efter en tuff tävlingsdag!

 

Medaljskörden, två silver till klubben idag!