Idag tävlade Anthony Labbé, Jessica och Joel Claesson och Martin Janson på Helsingborg BJJ Open.

Jessica som är ny både i tränings och tävlingssammanhang gjorde väldigt bra debuter även om hon noterade förluster i sina två matcher. Starkt jobbat av dig att vända underläge mot brunbältare i judo efter en tuff inledning. Om du behåller din inställning kommer du gå långt!

Joel började med två submissionvinster i juvenile på ett mycket dominant sätt för att ta hem guldet. Sen i vuxenklassen gick det inte mycket sämre trots närvarande gubbstyrka från motståndarna. Efter en triangel och en armbar var Joel i fi al där han fick se sig besegrad på poäng! Fantastisk prestation av vår nyblivna 16 åring!

Anthony gjorde idag sin andra blåbältesturnering och visade verkligen att han är i rätt klass, med sin fina teknik vann han två submissionvinster för att komma till final. I finalen mötte han en stark motståndare i Nils Norlander som denna gången fick slita ont för att säkra en poängvinst. Anthony hade bra press mot slutet av matchen och neutraliserade många farliga halvguardsattacker under matchen.

Martin hade en dålig dag och gick bort sig i en gistrypning tidigt i matchen, istället för att försvara blev det en chansning och sen var matchen slut.

Jessica gick öppen klass men övriga stod över då tävlingen drog ut en del på tiden, vi lämnade hallen vid 19- tiden på kvällen.

Tack för en bra dag!