Träningen öppnar upp igen

Träningen börjar i små grupper i enlighet med både pandemilag samt uppdaterade riktlinjer från folkhälsomyndigheten.

Max 12 personer får vistas samtidigt i vår lokal. Detta inkluderar tränare och elever, vi kommer inte kunna ta emot föräldrar eller åskådare i lokalen under denna fas.

Vi inser att klubben inte kan erbjuda samma antal träningar och möjligheter som under normala omständigheter, men vår terminsavgift kommer vara samma för dom som väljer att träna.

Mini och Junior BJJ

Vi kommer skicka ut ett mail med intresseförfrågan till förra terminens tränande för att se vilka som vill börja träna nu i vår. Skicka gärna in svaret omgående, det kommer avgöra hur många grupper vi skapar och vilken möjlighet det kommer finnas för er att delta. (Vi kommer behöva ett bokningssystem på facebook för att kunna delta)

Notera att vi inte kommer kunna ha åskådare under passen.

Träningen för denna grupp startar nästa vecka.

Vuxengruppen BJJ och Thaiboxning

Lokalen får nyttjas för friträning igen.(start omgående) Träningen skall annonseras på facebook av någon med nyckel. I facebooktråden svarar man med första lediga siffra och sedan sitt namn för att boka en plats på passet

Samma regler som gällde i våras gäller. Max 12 personer, gruppera er i grupper om max 4 som tränar med varandra. Tvätta/sprita händer vid ankomst. Inga åskådare
För att få tillgång till friträning skall man betala träningsavgift för våren (ordinarie avgifter gäller)