Efter en mycket lyckad helg med 9 tävlande (10 om vi får lov att räkna in Karin) har vi ett stort gäng som är sugna på nya tävlingserfarenheter med oss hem!

Många viktiga första matcher klarades av och alla Stenungsundare gjorde fantastiskt bra ifrån sig i sina matcher. Vinst eller förlust så är de första matcherna framförallt till för att skaffa sig ett perspektiv på vad det innebär att tävla och bättre kunna förbereda sig med rätt typ av träning.

Medaljskörden blev
– Joel Claesson Guld i egen vikt och guld i öppen klass Juvenile samt brons i Adult.
– Martin Janson Silver i Open blackbelt
– Silver till Robert Grundell i egen vikt Juvenile samt brons i öppen vikt juvenile
– (och Karin som tävlade för Gladius tog brons i egen vikt)

På www.spotifight.se skall det gå att se en del matcher från helgen. Extra kul nyhet inom teamet var att Ricard Carneborn från Nacka dojo tävlade i brunbältesklassen och tog guld efter en fantastisk insats mot Joachim Cristensen. Dynamix blev näst bästa team efter Check Mat.

——————————————————————–
I helgen är det en stor tävling på gång i BJJ, Stockholm Open BJJ 2010. Vi har ett gäng från klubben som idag åkte upp för att tävla. Några är tävlingsveteraner och några gör debut på tävlingsmattan. Grymt kul att se så många åka iväg och kämpa för medaljerna och vi ser med spänning fram emot resultaten!

Våra tävlande är:

Jessica Claesson, Adult -64 vit
Susanne Jilderby, Adult -64 vit
Robert Grundell, Junior -74 vit
Tobias Björkman, Adult -82,3 vit
Torbjörn Lundén, Adult -88,3 vit
Max Myhr, Adult -76 vit
Joel Claesson, Junior -84,3 & Adult -88,3 vit
Anthony Labbé, Adult -76 blå
Martin Janson, Adult -94,3 svart

Hela klubben står bakom och önskar er lycka till – kör hårt!