I helgen har Ingrid, Martin, Mikael, Henrik, Alex och Axel varit och tränat för Marcelo i Jönköping. Även Greven och Richard från Gladius MMA var med.
För barnens del – och då menar jag Alex och Axel har det varit en lärorik helg med två pass om dagen. Lördagens första träningspass handlade om att bryta och passera guard. Marcelo gick igenom greppen först och sen var det praktik med en gång. Passet avslutades med sparring. Två trötta men glada killar åt och drack lite innan de gav sig på Richard och andra vuxna för att praktisera sina grepp ytterligare. Träningspass nummer två handlade bland annat om olika attacker mot en motståndare i turtle. Mycket lärorikt!!

På lördagskvällen slöt vi upp med Stenungsunds-, Göteborgs- och Jönköpings fighters och Marcelo för att gå ut och äta. En mycket trevlig kväll där Martin lyckades flörta med servitrisen så att vi fick ett bord på den fulla restaurangen men det var Axel som fick hennes telefonnummer ändå! Men han tackade nej till förmån för receptionisten (lååång historia).

På söndagspassen var det lite mer teknikgenomgång och inte riktigt lika fysiskt krävande. Vilket var tur eftersom vissa låg och sov innan….. (inte barnen!!). Marcelo som är en man full av visdom sa; så ung, ute för sent, sover för länge, ändå så trött.. hmm!!

Båda träningspassen på söndagen var väldigt givande tyckte barnen och de ska ta med sig deras kunskaper till kommande matcher samt all den inspiration som Marcelo har gett dem att kämpa vidare när man är som tröttast. Både Axel och Alex har hittat nya favoritgrepp – så se upp!!

Efter avtackningen på söndagen var det uppgradering av bälten för 3 stycken i Jönköpingsklubben, två tjejer och en kille och självklart blev de piskade som traditionen bjuder. Till Janni och Veronika säger vi grattis till era blåa bälten och till Paul säger vi grattis till ditt lila bälte. Vi passar även på att tacka Paul för att Alex och Axel fick lov att deltaga.

Alex och Axel med mammorna tackar alla för en väldigt rolig helg.

Patricia och Jaana

Marcelo instruerar

Marcelo instruerar

Praktik av Marceloinstruktioner

Praktik av Marceloinstruktioner

Martin stryper Marcelo

Martin stryper Marcelo

Axel greppar för armbar

Axel greppar för armbar

Mikael och Henrik gosar

Mikael och Henrik gosar

Lekpappa Richard

Lekpappa Richard

Guden och lärljungarna

Guden och lärljungarna

Hitta Richard

Hitta Richard

Tre barn på stan

Tre barn på stan

Flyglektion för Alex

Flyglektion för Alex

SKA fighters

SKA fighters

Toppen!

Toppen!

Hela gänget

Hela gänget