Stoooort lycka till för seniorernas sista tävling för säsongen. Joel Claesson går sin andra westsideturnering i Submission Wrestling efter en mycket aktiv tränings och tävlingstermin. Anthony Labbé går sin tredje westside och har siktet inställt på guld efter att ha varit väldigt nära att ta det vid förra turneringen. Båda har sett lysande ut på träning det sista så det bådar gott!
Bra jobbat av Joel och Anthony, Joel gjorde en stabil match men saknar fortfarande rutinen för att hävda sig mot ”gubbstarka” motståndare i seniorklassen. Nästa termin kommer det vara en lavinartad utveckling för dig! Anthonys final kan ni se nedan… Han vann alla matcher på submission och slog dessutom poängrekord i turneringen då han ledde finalen med 31-2 innan avslutet kom via shoulderlock. Anthony blev belönad med utmärkelsen ”bästa fighter”

Heeeeey!

 
Johan Ehn som är en riktig kämpe, tränar både BJJ och Thaiboxning gör nu sin tävlingspremiär i thai mot Jonathan Tingström från Gladius MMA. Coach nyman hälsar att Johan har börjat få bra koll på sina tekniker och har varit grym i sparring med både Mikael och Magnus. Lycka till Johan, nu kör vi!!!Johan gick tre ronder och förlorade tyvärr på domslut efter en tuff match.