Efter en lång dag på Fighter center blev det till slut 1-2 i matcher för Stenungsunds Kampsportsakademi.
Vinsten stod Kristoffer Holm för i en match som han kontrollerade från start. Till en början var det mest med boxning men under matchens gång började han använda knän, sparkar och svep mycket imponerande.  Fabian gjorde premiär och hade det inledningsvist tufft mot sin motståndande från Fighter MT som hade fördel med större räckvidd. Fabian kom starkt i tredje ronden och satte press på sin motståndare och enligt oss som såg matchen var 3:e ronden Fabians men det räckte inte hela vägen och Fabian fick notera en förlust.

Jonas gick kvällens näst sista match och var matchad minst sagt tufft mot en erfaren motståndare från Umeå. Oddsen var inte bra från start men Jonas är tuff och klarade sig igenom matchen bra. Även Jonas imponerade i tredje med stort fighterhjärta. Bra prestation, om matchmakingen hade skötts bättre hade Jonas troligen tagit hem en vinst – en sann krigarinsats!

Kristoffer styrde sin match från rond 1

Kristoffer styrde sin match från rond 1

Fabian imponerade i sin debut

Fabian imponerade i sin debut

Tuff match för Jonas men en hedervärd insats

Tuff match för Jonas men en hedervärd insats