Nordic Open Championships /Nacka Dojos BJJ-tävling.

Påminner mycket i upplägg om vår egen tävling, Swedish Open. Det är därför ett utmärkt tillfälle för alla i kluben som är nyfikna på att tävla att resa till Stockholm över helgen och delta i denna välarrangerade tävling!

Datum: 10-11 Mars 2012

Plats: Nacka Bollhall (Stockholm/Nacka)

Läs mer: http://www.nordicbjjopen.com/

Klubben gör gemensam anmälan, tills vi är klara kan ni anmäla er genom att skriva namn och vikt/bältes/åldersklass i denna nyhet. (använd kommentera-funktionen)

 

Dynamix Sparring Camp Jönköping 25 Februari (på lördag)

Alla i vuxengruppen som vill förbereda sig väl för Nordic Open kan åka med till Dynamix sparringläger i Jönköping. Lägret följer samma modell som sparringlägret i Linköping som vi hade i september innan SM. Paul Persson och Martin Janson håller i upplägget, vi reser över dagen, lägret pågår mellan 11.00 och ca 17.30. Vi kör 3 pass.

(Samåkning och anmälan arrangeras på klubben under veckan)