I helgen kom krokodilerna hem med 6 medaljer från 9 tävlande. 2 av varje valör. Samtliga fighters har presterat såpass bra att vi kan vara säkra på att utveckling följer!

Torbjörn åkte ut i första i egen vikt på poäng när motståndaren precis tänkte klappa på hans triangel. Sen i öppna blev det en vinst på submission och en förlust. Torbjörn börjar hitta hem i blå nu!

Joel gick 2 matcher, båda mot duktiga utövare från Frontline oslo. Det var match av det utan tvivel men tufft motstånd gjorde att han också blev oplacerad. Eftersom man inte fick tävla i två klasser valde Joel att köra i adult istället för juvenile.

Martin gick tre matcher, vann dem vilket räckte till två guld. Han tävlade i kombinerad brun och svartbältesklass och vinsterna kom på submission (2) och poäng.

Anthony gick första lilbältes turneringen och blev oplacerad men hade egentligen inga problem att hänga med i den nya divisionen. Ett taktiskt misstag inledningsvid gav bort en 2:a och sen hade han ånga försök och attacker som tyvärr inte vände matchen. Det blev ett brons till Anthony i egen vikt.

Ingrid vann sin första match mot en isländska och styrde från guard med gi stryp och försök på ingångar. Vann på poäng efter full tid. I final väntade Maxine Thylin, Ingrid följde en bra plan men orkade inte fullfölja fysiskt, det blev förlust på triangel och en silvermedalj.

På söndagen började Jens med 2 snygga vinster i egen klass  med åtminstone en på armlås. I tredje blev det förlust. Jens tävlade även i öppna och hade möjlighet att avgöra men fysiken sa ifrån.

Cornelius vann tre matcher och kom till final i sin viktklass. Han visade enorm viljestyrka när han vände en match som verkade hopplös till vinst via triangel. Silvermedalj till Cornelius i egen vikt, oplacerad i öppen.

Tobias fick det inte att flyta i första matchen i egen vikt och var missnöjd. Dock vände han den känslan i öppna och gick in starkt och vann 2 matcher (där det bland annat fanns trianglar och hopp till mount med i matchbilden) förlorade sista och blev oplacerad i öppna men presterade grymt bra!