Martin, Kristoffer, Tam och Mattias tävlade i helgen på Scandinavian Open i Stockholm. Först ut var Kristoffer som mötte en svartbältad judoka och fastnade i hans starka game. Förlust efter full tid pga taktiska missar blev det för Kristoffer som laddar om för Stenungsund BJJ Open om tre veckor! Martin hade endast en match i egen vikt, där han mötte Daniel Haglind (nu för 4:e gången) Martin styrde matchen och plockade hem den med god poängmarginal efter full tid. På söndagen gjorde Tam processen kort med sin motståndare och drog ut honom på armbar efter ca 45 sek. Mattias Hermansson gick två matcher i -52.5 kg, i första matchen hade Mattias rygg tidigt och flera låsförsök, tyvärr räckte det inte hela vägen in i mål då hans motstånadre fick poäng för reversal och passering. I Nästa match vann han på rear naked choke efter en bra match. På söndagen tävlade Martin i öppna brunbältesklassen, gick en bra match med poängseger mot en brasse i första, förlorade andra på poäng mot Hans Stringer från Holland. Henrik Edström från (numera) Gladius slog sig fram till en bronsmedalj i -82.3kg vitbälte, grattis från hela Stenungsund!

Guld till Martin och Tam i egen vikt, silver till Mattias i egen vikt.

Mattias i backmount i sin första match

Mattias i backmount i sin första match

Försök på armbar i match 2

Försök på armbar i match 2

Tam avslutar sin final

Tam avslutar sin final

Martin mot Daniel

Martin mot Daniel

Greven i spännande match mot Omid

Greven i spännande match mot Omid

Henrik tar emot sin bronsmedalj

Henrik tar emot sin bronsmedalj

Mattias med silvermedalj

Mattias med silvermedalj

På lördagen var vi och supportade Musse på MMA-galan Superior challenge, tyvärr gick det inte hela vägen för Musse denna gång!

På lördagen var vi och supportade Musse på MMA-galan Superior challenge, tyvärr gick det inte hela vägen för Musse denna gång!På lördagen var vi och supportade Musse på MMA-galan Superior challenge, tyvärr gick det inte hela vägen för Musse denna gång!