Kristoffer och Mårten gick träningsmatcher på Fighter Centre på fredagskvällen. Kristoffer som har tävlat en del förut gick en bra match mot en duktig kille från Yamasaki, matchen böljade fram och tillbaks och vid ett läge var Kristoffer riktigt nära avslut via armbar men det räckte inte hela vägen. Mårten gjorde tävlingsdebut mot en något tyngre och mer erfaren motståndare i Ference Cibri från Gladius. En riktigt bra match som började med att Ference fick in en stor nedtagning och började attackera från topp. Mårten kom in i matchen, lyckades återta guard och attackerade bra med höfterna, vid ett läge nära avslut med triangel (bilden nedan) men Ference kunde efter full tid plocka hem en seger på poäng efter en hård match.

Stort grattis till båda våra fighters som gjorde fina insatser, nedan kommer lite bilder på olika fighters från Gladius och Stenungsund (eller Mårten iaf, då Kristoffer aldrig behagade visa sitt ansikte för kameran 😉

Mårten nära triangel

Mårten nära triangel

Ference i toppposition

Ference i toppposition

Sidechoke på gång

Sidechoke på gång

Philip Rasmusson

Philip Rasmusson

Samir gör bra match mot Rami

Samir gör bra match mot Rami

Sten-Åke på doubleleg

Sten-Åke på doubleleg

Cattis och Rebecca

Cattis och Rebecca