Stenungsunds Kampsportsakademi gjorde en strålande turnering i Helsingborg i helgen. Inte mindre än 9 medaljer bärgades hem av medlemmar i klubben. Förutom placeringar på prispall gjordes många fina indviduella prestationer. Abel som gick sin första turnering efter bara 1,5 veckas träning visade på framtidshopp. Julia kämpade på bra mot stora motståndare, Anton Larsson visade hur guardhopp till armbar skall se ut och Robin Nåred kastade seoi nage så publiken jublade. Tam imponerade stort när han krossade allt motstånd i sin klass och tog guld i stor stil!

Bra jobbat alla övriga fighters:  Wille,  Anton, Mattias, Robin, Daniel, Abel, Anthony, Örjan, Henrik.

Isak blev tyvärr sjuk med kort varsel och fick stå över.

Här kommer resultaten

Juniorer
Tam Siwilai guld
Axel Bohlin Silver
Alex Andersson Silver
Julia Lundberg Brons

Seniorer
Ingrid guld -64 och brons öppen
Martin guld -94,3 och brons öppen (brun/svart)
Mikael Forssén Silver -94,3