Nedan följer bilder och kommentarer till Ingrids matcher, Martin åkte ur i första matchen mot David Bjelkheden, en mycket rutinerad fighter som Martin mötte förra året och då förlorade på poäng. Denna matchen gick bra och Martin ledde på poäng tills han fastnade i en giljotin och fick ge upp. Det blev dock inga bilder ifrån denna matchen.

Ingrids första match mot Devi ifrån Oslo slutade med förlust på poäng, norskan visade prov på bra teknik och erfarenhet. I match nummer två möter Ingrid Anny Hammarsten – en rutinerad Shootfighter som numera tränar BJJ, efter en tung stående match blir Ingrid nedtagen… och lyckas koppla en armbar ifrån guard som hon drog i över två minuter och länge såg det ut som om matchen skulle sluta på lås till Ingrids fördel, matchen gick dock fulltid och Anny vann på sin nedtagning i början. I tredje matchen mötte mötte Ingrid en tjej ifrån Hilti BJJ som en tid in i matchen hoppade till gaurd, fick minuspoäng för det vilket tog Ingrid till en bronsmedalj i den öppna tjejklassen på Eskilstuna Submission wrestling tournament!!!

Match 1

Match 2

Match 3

Prisutdelning

Nöjd och trött!

Nöjd och trött!